Henriette Spandet Jensen
Henriette Spandet Jensen Henriette Spandet Jensen

DatoStedKilde
Født :omk 1968--
Bolig :-Fejø-

Ref. : Løs
Side : 1276

Noter : Skal undersøges nærmere:
En person som Henrik har talt med på Fejø i nov 2001, hun mente at stamme ud af Væversted

Fundet på http://www.radikale.net/henriette-spandet-jensen
Jeg er idealist og arbejder i øjeblikket (mest frivilligt) på projekter der skal styrke de beboede øer Askø, Femø og Fejøs fremtid som helårssamfund - og samtidig det lokale demokrati.
Samarbejdet mellem de tre øer i Smålandshavet er startet i forbindelse med kommunereformen. Askø/Lilleø (tidligere Maribo Kommune), Fejø og Femø (tidligere Ravnsborg Kommune) er her kommet til at dele skæbne som småøer i den ny Lolland Kommune.
Jeg er født og - efter mange år så forskellige steder som Kbh, Færøerne, Birkerød og Asserbo - nu igen bosiddende på Fejø, hvor jeg tillige er aktiv i div. regi, herunder er jeg Fejøforeningens (den lokal beboerforenings) repræsentant i Sammenslutningen af Danske Småøer og Landsforeningen af Landsbysamfund.
Se evt.: www.smaalandsbloggen.dk og www.fejoe.dk for at få mere indblik i det lokale engagement...
Uddannelses- og erhvervsmæssigt er jeg B.A. i antropologi fra Københavns Universitet og på 7. år ved at skrive et speciale om landdistriktsudvikling og bosætning. Måske er jeg evighedsstuderende? Jeg har et lille enkeltmandsfirma, hvor jeg agerer som landdistriktskonsulent, freelancefotograf m.v.
Jeg er mor til døtrene Andrea (f. 30.09.2007) og Josefine (f. 25.09.1993).


Henriette Spandet Jensen
* omk 1968
-

-
-

-
-

-
--
-
-
--
-

- - -

- - -


- - -

- - -


- - -

- - -


- - -

- - -

Win-Family v.6.0Webmaster -------- Homepage19 Feb 2021